Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

::: Επαγγελματικό Ακίνητο προς ΠΩΛΗΣΗ ή ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ :::



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Οικόπεδο και κτίριο προς πώληση στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής - Ελλάδα.

Πρόκειται για κτίριο 702 τμ που αποτελείται από τρεις ορόφους των 234 τμ ο καθένας.
Διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης στην μπροστινή πλευρά και μια ακάλυπτη ζώνη κατάλληλη για οποιαδήποτε χρήση επιφάνειας περίπου 1200 τμ στο πίσω μέρος το οποίο επίσης επικοινωνεί με το δρόμο.
Συνολικά το οικόπεδο είναι 2342 τμ.
Είναι νόμιμα συνδεδεμένο με τη Λ. Μαραθώνος (με άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης) και συνδέεται επίσης με ένα τοπικό δρόμο (Οδός Λαμίας) στο πίσω μέρος.
Η κατασκευή του είναι ακόμα ημιτελής με άδεια οικοδομής του 2002 για Επαγγελματικό Κτίριο πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής.
Φέρων οργανισμός, τοιχοποιία, υποδομές και τα δίκτυα (νερό, ηλεκτρικά δίκτυα, κλπ.) έχουν ολοκληρωθεί.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γιάννης Παχύγιαννης,
τηλ. 210 96 04 518,
κιν.  698 698 31 30,
pachygiannis@gmail.com

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Plot and building for sale in Marathon area of Attika – Greece.

The 702sqm building consists of three storeys of 234 sqm each.
It has ample parking area at the front side and an open adequate for any use of about 1200 sqm at the backside which also communicates with the street.
Overall the plot is 2342 sqm.
It is legally connected to Marathon Avenue (Licensed Traffic Connection) and is also connected to a local road (Lamias Rd) at the backside.
This construction is yet unfinished with a building licence of 2002 for a multipurpose business building under the highest construction standards.
Masonry, infrastructure and networks (water, electrical networks, etc.) are completed.

More information:

John Pachygiannis,
tel.    0030 210 96 04 518,
mob. 0030 698 698 31 30,
pachygiannis@gmail.com







::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ:
0030 698 698 31 30

Ιδιοκτήτες:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗΣ, Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΑΠΘ), (pachygiannis@gmail.com)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗ, Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), (apachydif@gmail.com)



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Πωλείται κτίριο υπό κατασκευή, 702,60 τετραγωνικών μέτρων κατανεμημένων σε τρία επίπεδα, σε οικόπεδο συνολικής επιφανείας 2342,00 τ.μ.:

  • Με ελεύθερους χώρους περί τα 800 τ.μ. στο κύριο μέτωπο της Λεωφ. Μαραθώνος και περί τα 1.200 τ.μ. σε δευτερεύουσα (όπισθεν)οδό πρόσβασης (οδό Λαμίας).
  • Με απεριόριστη δυνατότητα πρόσθετων κατασκευών (προσωρινού χαρακτήρα), λειωμένων, μεταλλικών κλπ.
  • Με μεγάλη προβολή και υψηλή ασφάλεια.
  • Με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής.
  • Με ολοκληρωμένες τις φάσεις: μπετόν, χτισιμάτων, δικτύων (υδραυλικά - ηλεκτρολογικά), υποδομών και
  • με εκκρεμούσες τις φάσεις: επικαλύψεων ή επιχρισμάτων, θυρών, υαλοστασίων, δαπέδων, εξοπλισμών, με την δυνατότητα του αγοραστή ή ενοικιαστή να επιλέξει πλήρως όλα τα στοιχεία τελικής διαμόρφωσης και εικόνας του κτιρίου καθώς και τη δημιουργία συνθετότερης διάταξης (προσθήκη χωρισμάτων κλπ).
  • Εξαιρετικά κατάλληλο για εγκατάσταση:
    • Φωτοβολταϊκών συστημάτων στο δώμα (234 τ.μ.),
    • Μικρών ανεμογεννητριών τόσο επί του κτιρίου όσο και επί του οικοπέδου,
    • Ευρύτατου δικτύου γεωθερμίας εκτεινόμενου με εξαιρετική ευκολία σε μικρό βάθος και μεγάλη έκταση (λόγω του επίπεδου και καλής ποιότητας εδάφους σχετικά κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας),
    • Φωτοβολταϊκων εδάφους,
    • Συστήματος compost και παραγωγής εμπλουτισμένου χώματος/λιπάσματος και συστήματος διαχείρισης υγρών αποβλήτων.

    Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομοιακή θέση και έχει ευνοϊκά χαρακτηριστικά για πληθώρα χρήσεων:
    • Περιοχή κοντά σε πολλά κέντρα αστικής ανάπτυξης με ραγδαίους ρυθμούς πύκνωσης (όλη η ζώνη από Παλλήνη και Ραφήνα ως Μαραθώνα και Άγιο Στέφανο) αλλά όχι εντός αστικού κέντρου,
    • Ύπαρξη σημαντικού τουριστικού χαρακτήρα (μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην εγγύτερη και ευρύτερη περιοχή, μαρίνα Νέας Μάκρης, πλαζ Σχοινιά και άλλες μέχρι τη Ραφήνα, ιστορικός χώρος, μνημείο και μουσείο Μαραθώνα, κλασσική μαραθώνια διαδρομή, κλπ) και της ανάλογης προβολής.
    • Οικόπεδο με εκτεταμένους χώρους στάθμευσης τόσο εμπρός (για προβεβλιμένη στάθμευση) όσο και όπισθεν (ευρεία ζώνη στάθμευσης με πρόσβαση από την οδό Λαμίας, δευτερόλεπτα παράκαμψης από Λ. Μαραθώνος).
    • Ασφάλεια κτιρίου λόγω εξαιρετικής κατασκευής και ασφάλεια οικοπέδου λόγω διπλής, αλλά απολύτως ελεγχόμενης, πρόσβασης (καθώς επί της Λ. Μαραθώνος υπάρχει νόμιμη -με άδεια- κυκλοφοριακή σύνδεση με τις κατάλληλες οδικές ρυθμίσεις και συνδέσεις, ενώ, επί της οδού Λαμίας το οικόπεδο βρίσκεται στο καταληκτικό της σημείο μη επιτρέποντας την ταχεία διέλευση). Το κτίριο είναι οδικά προσβάσιμο (μπορεί να εισέλθει οποιοδήποτε όχημα εξυπηρέτησης μέχρι το κτίριο ή και εντός αυτού) αλλά σε απόσταση ασφαλείας από τις οδούς (τόσο εμπρός όσο και όπισθεν).

    Αποτελεί την ιδανική περίπτωση για δημιουργία κτιρίου προβολής για κάθε είδος εταιρείας (που καλύπτεται σε αυτά τα τ.μ.) ενώ αποτελεί ευκαιρία για εταιρείες που προάγουν την περιβαλλοντική ευαισθησία και την επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) και στη διαχείριση υγρών ή/και στερεών αποβλήτων. Η τακτική προβολής των εταιρειών μέσω της προαγωγής των ΑΠΕ διευρίνεται.(Ήδη η εταιρεία ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, δημιούργησε ένα παράδειγμα «Green Store» στη Σταμάτα Αττικής που βραβεύθηκε).
    Μια αντίστοιχη οπτική μπορούν να έχουν εταιρείες που απευθύνονται σε ιδιώτες, επενδυτές ή άλλο ειδικό κοινό:
  • Τράπεζες και Μεγάλες RealEstate, δημιουργώντας κεντρικά κτίρια προβολής του Green Banking και Green Real Estate (με ευρύ πελατολόγιο τόσο από ιδιώτες όσο και από τεχνικές εταιρίες και εταιρίες υλικών και τεχνολογιών που θέλουν να λειτουργήσουν σε αυτή την αγορά).
  • Τεχνικές Εταιρείες ή Εταιρίες Υλικών και Τεχνολογιών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και στη διαχείριση αποβλήτων.
  • Εκπαιδευτικοί Οργανισμοί, που παρέχουν ειδικεύσεις στις ανανεώσιμες πηγές και στη διαχείριση αποβλήτων ή απλά επιδιώκουν να προβάλουν τον τομέα και την ευαισθησία τους τόσο στην περιβαλλοντική όσο και στην αναπτυξιακή πτυχή του.
  • Ιατρικά Κέντρα και Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, που επιθυμούν να προβάλουν την ευαισθησία τους και την ενεργή συμμετοχή τους στις εξελίξεις που αφορούν την ποιότητα ζωής, το περιβάλλον και την ανάπτυξη.
  • Αλυσίδες Καταστημάτων Παιχνιδιών, στη λογική της δημιουργίας ενός Καταστήματος - Εκπαιδευτικού Κέντρου για παιδιά όπου κατάλληλη προβολή των εφαρμογών θα παρέχει μια ουσιαστική σε πραγματικό χρόνο εκπαίδευση για τις ανανεώσιμές πηγές ενέργειας και τα οφέλη τους διαμορφώνοντας περιβαλλοντική συνείδηση και εγρήγορση αλλά και ενδιαφέρον για την τεχνολογία από την πολύ μικρή ηλικία και την μνήμη ότι αυτή η εμπειρία κερδήθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα παιχνιδιών.
  • Αλυσίδες Φαγητού (κυρίως τύπου Goodies, McDonalds κλπ), που μπορούν να εκμεταλλευτούν, κατά πρώτον, την πιο πάνω λογική ενός Καταστήματος - Εκπαιδευτικού Κέντρου απευθυνόμενου σε νεαρές ηλικίες, κατά δεύτερον, τα οφέλη της προβολής της ενεργής συμμετοχής τους στις εξελίξεις που αφορούν την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον και κατά τρίτον, τα ουσιαστικά οφέλη από ένα κέντρο διαχείρισης μέρους του μεγάλου όγκου οργανικών αποβλήτων τους ο οποίος θα μειωθεί ραγδαία μέσω της επεξεργασίας compost (επίτευγμα που επίσης χρίζει ιδιαίτερης προβολής).
  • Άλλες Αλυσίδες Καταστημάτων, (όπως ένδυσης-υπόδησης τύπου Sprider, software/hardware τύπου Πλαίσιο κλπ) που ενδέχεται να εκτιμούν ότι θα ωφεληθούν από την αναβάθμιση του corporate image τους μέσα από την δημιουργία ενός καταστήματος σε ένα κτίριο όπου έχει γίνει εκμετάλλευση των ανανεώσιμών πηγών ενέργειας ή/και διαχείριση των αποβλήτων.
  • Εταιρείες του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου που απελευθερώνει τα τυχερά παίγνια, που αποτελούν ειδική περίπτωση καθώς το όφελός τους θα είναι διπλό. Αφενός, στο επίπεδο του corporate imageκαι αφετέρου, λόγω των ειδικότερων χαρακτηριστικών ασφαλείας που έχει το κτίριο και το οικόπεδο.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του ως προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το ακίνητο έχει τεράστιες δυνατότητες για υπεραπόδοση ως ακίνητο μεγάλης προβολής στη ζώνη της Ανατολικής Αττικής με τη μεγαλύτερη αναμενόμενη ανάπτυξη στα προσεχή χρόνια!




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ:
0030 698 698 31 30

Ιδιοκτήτες:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗΣ, Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΑΠΘ), (pachygiannis@gmail.com)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗ, Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), (apachydif@gmail.com)




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

επιλέξτε όποιον από τους παρακάτω χάρτες
για να μεταβείτε μέσω νέου παραθύρου
στην ακριβή θέση του ακινήτου






::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ:
698 698 31 30

Ιδιοκτήτες:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗΣ, Αρχιτέκτων Μηχανικός (ΑΠΘ), (pachygiannis@gmail.com)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΧΥΓΙΑΝΝΗ, Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), (apachydif@gmail.com)




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου